Velkommen til Karoline – Tertnes

Velkommen til Karoline

Før jul fikk vi en ny spiller i gruppen vår da Karoline Fantoft meldte overgang fra Fana til Tertnes.

Men Karoline er allerede godt kjent med resten av laget. Som Fana-spiller har hun trent sammen med Tertnes hele sesongen, og Karoline, som fyller 19 år til sommeren, var også med i junior-NM på samarbeidslaget som var sammensatt av Fana- og Tertnes-spillere. Laget tok seg til semifinalen, der det ble knepent tap mot Oppsal, som til slutt ble norgesmestere. Karoline er bakspiller med fortid i Gneist og Bjarg, i tillegg til Fana.

Karoline fikk allerede sin Tertnes-debut med et innhopp i kampen mot Glassverket sist uke, og onsdag er hun klar for sin første hjemmekamp når vi møter Byåsen i Haukelandshallen.

Kampen mot Byåsen vil forøvrig by på møte med en «gammel kjenning» for oss i Tertnes. Maren Roll Lied, som bestemte seg for å legge opp da hun pga. jobb flyttet til Trøndelag i sommer, har fått lysten på topphåndballen igjen. Men siden veien til Tertnes-treningene ble i lengste laget, er Maren nå blitt Byåsen-spiller, og hun er med i troppen som kommer til Bergen på onsdag.