Lagseier i Molde – Tertnes

Lagseier i Molde

Det var en fornøyd Tertnes-gjeng som kunne sette seg på flyet hjem til Bergen etter 21-28 seier i Molde Arena søndag kveld.

Tertnes fikk en god start på kampen mot Molde. Laget fikk raskt kontroll bakover, men misset på flere klare sjanser, slik at det likevel var jevnt til pause (11-12). Det gode forsvarsspillet fortsatte i andre omgang, og jentene fulgte opp med gode kontringer, som ga Tertnes en 6-målsledelse etter 10 minutter. Herfra hadde en full kontroll hele veien og sluttresultatet ble 21-28.

Det meldes fra trenerne at en i dag er mest fornøyd med mye bra angrepsspill i andre omgang, der laget spiller seg til gode sjanser fra kantene, samt at en holder bra tempo både i kontringsspillet og i angrep.

Dette ble en skikkelig lagseier, og alle er med og bidrar til to poeng. Tertnes viser i dag at det er stor bredde i troppen.

Julie Lygren ble toppscorer for Tertnes med 6 mål, mens Marie Davidsen ble kåret til banens beste spiller.

Molde – Tertnes 21-28 (11-12)
Dommere: Sondre Liltved og Jørgen Jørstad.

Tertnes: Marie Davidsen, Josefine Lien – Julie Lygren 6, Bodil Sørheim 5, Malene Bergset 4, Mina Mjærum 3, Madeleine Hilby 3, Thea Stankiewicz 3, Tina Abdulla 2, Caroline Aar Jakobsen 1, Celine Sivertsen 1, Vilde Ingeborg Johansen, Karoline Fantoft.
Toppscorer Molde: Ragnhild Valle Dahl 9
Utvisninger: Molde 3 x 2 min, Tertnes 2 x 2 min.