Firemålsseier over Gjerpen – Tertnes

Firemålsseier over Gjerpen

Etter en førsteomgang preget av dårlig uttelling, hevet Tertnes-jentene seg flere hakk etter pause i hjemmekampen mot Gjerpen søndag kveld. Foto: John Vint

For det skortet ikke på muligheter for Tertnes å score mål i første halvdel av kampen, men for mye upresisheter og dårlige avslutninger gjorde at Gjerpen lå foran med ett til tre mål i hele omgangen, og stillingen ved pause var 8-10.

Men hvilen gjorde tydeligvis Tertnes godt, og det var et langt friskere hjemmelag som kom på banen i 2. omgang. I tillegg fikk Josefine Gundersen Lien en knallstart på sitt innhopp i mål, slik at kampen ble snudd på få minutter og Tertnes gikk i ledelse for første gang i kampen i det 38. minutt.

Og selv om Gjerpen ikke ga seg på noe tidspunkt og fulgte hakk i hæl, klarte Tertnes å holde unna slik at slittresultatet ble 23-19. Josefine ble kåret til banens beste spiller, mens Celine Sivertsen, Julie Lygren delte på toppscorertittelen med 5 mål hver.

Nå er det halvannen ukes kamppause, og neste kamp for Tertnes-jentene blir hjemmekamp mot Oppsal onsdag 14. februar kl. 18:00.

Tertnes-Gjerpen 23-19 (8-10)

Haukelandshallen. 202 tilskuere. Dommere: Steinar Martinsen og Slim Ben Tekaya.

Tertnes: Marie Davidsen, Josefine Gundersen Lien – Julie Lygren 5, Celine Sivertsen 5 (3 str.), Mina Mjærum 5, Bodil Sørheim 3, Thea Stankiewicz 3, Malene Bergset 2 (1 str.), Vilde Ingeborg Johansen, Madeleine Hilby, Caroline Aar Jakobsen, Tina Abdula, Karoline Fantoft.

Toppscorer Gjerpen: Melanie Bak og Dorthe Groa, begge 4.
Utvisninger: Tertnes: 5×2 minutter. Gjerpen: 2×2 minutter.