Neste sesongs kolleksjon er klar – Tertnes

Neste sesongs kolleksjon er klar

Denne uken var et par av Tertnes-spillerne på besøk hos vår utstyrsleverandør Umbro, og neste sesongs kolleksjon av trenings- og fritidsutstyr ble plukket ut.

Etter snart 9 år som Umbro-lag, er det ingen overdrivelse å si at vi i Tertnes fortsatt er svært godt fornøyde med samarbeidet. Scan Trade, som har agenturet på Umbro i Norge og er vår avtalepartner, sørger for at spillere og støtteapparat i klubben til enhver tid har det beste og mest hensiktsmessige utstyret til kamp og trening. Og med super design, er dette tøy som spillerne våre også benytter på fritiden. I tillegg tilbyr Scan Trade spillerne Mizuno-sko, som er noe av det beste du kan få til håndball.

Denne uken var Josefine (Gundersen Lien) og Thea (Stankiewicz) på besøk i Umbros showroom og Scan Trades salgsansvarlig for Vestlandet, Harald Lundekvam, tok godt i mot jentene.

Harald sier dette om samarbeidet:
– For merkevaren Umbro er Tertnes en klubb med en godt gjennomført profil både på trening i hallen, på treningssenteret og på kamp. Spillerne er alltid smilende og lett og kommunisere med, og de stiller alltid opp når vi spør. For oss er Tertnes en god referanse i kontakt med andre klubber i regionen, noe som er viktig for oss.

På bildet overrekker Harald bestemannspremien til Marie Davidsen ifm. Tertnes-Sola i november: