Vilde uttatt til rekruttlandslagssamling – Tertnes

Vilde uttatt til rekruttlandslagssamling

Vår linjespiller Vilde Ingeborg Johansen er uttatt til ny samling med rekruttlandslaget.

Dette er en ren treningssamling, og den finner sted i Oslo 19.-22. mars. Wenche Halvorsen Stensrud og Michael O`Sullivan er trenere for rekruttlandslaget og leder samlingen. Samlingen er lagt til såkalt internasjonal uke, og også A-landslag og yngrelandslag har samlinger samme uke.

Dermed er også Tertnes-trener Tore Jphannessen i aksjon på samling denne uken. Sammen med tidligere Larvik-strateg Tonje Larsen, utgjør han trenerteamet som har fått ansvar for det nye jentelandslaget (spillere født i 2002 og 2003). Til samlingen er det uttatt fire jenter fra vår region, dvs. tre fra Fyllingen og en fra BHK.

Foto: John Vint