Fikk det tøft mot Storhamar – Tertnes

Fikk det tøft mot Storhamar

Tertnes-jentene fikk det tøft mot Storhamar etter å ha kommet skjevt ut fra start, og forspranget Storhamar fikk i 1. omgang, klarte Tertnes aldri å ta igjen.

Det er bare å innse at Storhamar i går fremsto som et langt bedre lag enn Tertnes. Etter 2-2 etter få minutter, stakk Storhamar i fra og så seg aldri tilbake, og etter ti minutter var stillingen 3-8 til bortelaget.

Mens Tertnes var unøyaktige i pasningsspillet, utnyttet Storhamar mulighetene. Tidligere i sesongen har Tertnes vært gjerrige bakover, og så langt er det bare Vipers og Larvik som har sluppet inn færre mål. Men mot Storhamar ble det altfor store rom i forsvaret og Storhamar kunne øke ledelsen jevnt og trutt utover omgangen. Og på tross av at keeper Josefine Gundersen Lien kom inn og hadde flere flotte redninger, kunne hun ikke hindre at Storhamar gikk til pause med ledelse 12-19.

Starten på 2. omgang var ikke særlig bedre. Bortelaget scoret hele fire ganger innen Tertnes satte den første ballen i Storhamar-målet. Deretter løsnet det litt for Tertnes og også forsvaret satt bedre. Men avstanden på pluss/minus 10 mål sto seg ut kampen, slik at sluttresultatet ble 22-32.

Nå venter Fredrikstad borte på søndag, en viktig kamp med tanke på knivingen om 4. plassen mot nettopp Fredrikstad (i tillegg til Byåsen). Fredrikstad er et lag som Tertnes absolutt bør ha gode muligheter mot, men da må spillerne opp og sloss i duellene, og være på helt fra starten av.

Toppscorer for Tertnes ble Madeleine Hilby med 5 mål, mens Malene Bergset ble kåret til Tertnes’ beste.

Tertnes – Storhamar 22-32 (12-19)