Ny toppkamp i Haukelandshallen – Tertnes

Ny toppkamp i Haukelandshallen

Forhåndssalget til Tertnes-Larvik på søndag går strålende, og vil du helst slippe og stå i kø i billettluken, er forhåndskjøp på nett tingen!

Kampstart på søndag er kl. 19:00, og forhåndssalg av billetter på Ticketco foregår frem til kl. 17:30; etter den tid kan billetter kun kjøpes i billettluken i hallen. Helsekostprodusent Lectinect er kampsponsor og deler ut vareprøver på deres bestselger mot forkjølelse, Lectinect Immun, i pausen.

Om forventningene til kampen sier Tore Johannessen følgende:
– Vi ønsker å bygge videre på forsvarsspillet fra kampen mot Fredrikstad, der vi står tett sammen og er tøffe og bestemte i duellspillet. I angrepsspillet har vi sett fine tendenser de siste kampene, og mener vi er i ferd med å bli mer stabile i prestasjonene. Vi møter et lag som for fullt er med i kampen om å vinne Eliteserien, til tross for store utskiftninger foran årets sesong. Vi har tro på seier, men vet samtidig at det krever at vi er på vårt beste nivå.

Kan du ikke komme i hallen, streames kampen på HandballTV.com, med sendestart kl. 18:50.

Foto: John Vint