Avgjorde i sluttminuttene – Tertnes

Avgjorde i sluttminuttene

Tertnes sikret seieren i bortekampen mot Sola med avgjørende scoringer i sluttminuttene i det som for det meste var en jevnspilt kamp,

Det var Tertnes som kom best i gang, og laget var foran med ledelse 1-5 etter syv minutter. Sola klarte imidlertid å knappe innpå, men Tertnes-jentene holdt likevel avstanden på 2-3 mål, inntil ni minutter gjensto av omgangen; da utlignet Sola til 12-12. Ved pause var stillingen 15-15, og i denne perioden gjorde Tertnes mye bra i angrep. Men det ble altfor store rom i forsvar og det føltes unødvendig at Sola fikk slippe til og tette luken som Tertnes hadde opparbeidet seg i starten av kampen.

Men i 2. omgang var Tertnes langt gjerrigere bakover, og slapp kun inn 8 mål. Likevel var det først i sluttminuttene at Tertnes avgjorde. På stillingen 22-23 tok Tertnes timeout, og med enda 3 scoringer de siste to minuttene, var det ingen tvil om at poengene skulle være med hjem til Bergen. Til slutt ble det 23-26 til Tertnes.

Toppscorer for Tertnes ble Thea Stankiewicz med 8 mål, og Thea ble også kåret til banens beste.