Siste ordinære hjemmekamp for sesongen – Tertnes

Siste ordinære hjemmekamp for sesongen

Når vi i kveld møter Glassverket i Haukelandshallen, blir dette vår siste ordinære hjemmekamp for sesongen. Men vi er allerede klare for kvartfinale i sluttspillet, så det blir minimum en kamp til (og aller helst enda en eller to) før vi helt pakker sammen kamputstyret i Haukisen for i år.

For Glassverket er det allerede klart at det blir nedrykk til 1. divisjon. Etter økonomisk rot i fjor, ble spillerne fristilt fra sine kontrakter, noe som førte til at de viktigste spillerne fant seg nye klubber foran denne sesongen. Men på tross av at laget ble ribbet, har ungjentene som sto igjen kjempet tappert, likevel ble det for tøft, og laget fra Drammen har kun vunnet én kamp når det gjenstår to serierunder.

Men Tertnes-jentene skal ikke ta seieren for gitt, og det er viktig å holde trøkket oppe innen den siste viktige seriekampen mot Byåsen 18. april (borte), en kamp som vil avgjøre hvilket utgangspunkt vi får i sluttspillet.

Kampen i kveld starter kl. 18:00, og for de som ikke tar turen til HH, kan den ses på HandballTV med sendestart kl. 17:50.

Foto: John Vint