Kvartfinaletap – Tertnes

Kvartfinaletap

Det ble dessverre også tap i returoppgjøret i sluttspillkvartfinalen mot Storhamar, dermed er sesongen over for hardtarbeidende Tertnes-jenter.

Etter å ha tapt 28-30 i hjemmekampen onsdag, var utgangspunktet foran returoppgjøret at Tertnes måtte vinne med minst 2 mål (forutsatt 31 scorede mål på bortebane).

Trenerteamet sier dette om kampen:
– Vi starter kampen bra og det er jevnt frem til midten av 1. omgang. Inn mot pause gjøres det så flere feil i angrep og vi får enkle kontra i mot, dermed kommer vi bakpå og vi går til pause på stillingen 15-9 til Storhamar. Men vi gjør så en god 2. omgang. Spillerne følger avtaler i forsvarsspillet og vi spiller oss til gode sjanser i spill 7 mot 6. Alt i alt har Storhamar vært litt bedre, men vi tar med oss mye bra fra disse to kampene.

KAMPFAKTA
Storhamar-Tertnes 28-25 (15-9)
Sluttspill kvartfinale (2/2)
Bolipartner Arena
Dommere: Mads Dahlby Fremstad og Markus Kjelsrud Pedersen
Tertnes: Marie Davidsen, Josefine Gundersen Lien, Bodil Sørheim 4, Celine Sivertsen 3, Julie Lygren 4, Vilde Ingeborg Johansen 3, Mina Emilie Mjærum 1, Madeleine Hilby 3, Caroline Aar Jakobsen 1, Malene Bergset, Tina Abdulla 1, Thea Stankiewicz 2, Karoline Fantoft
Toppscorer Storhamar: Heidi Løke 6
Utvisninger: Tertnes 4×2 og Storhamar 3×2

Foto: John Vint