Nye spillere signert – Tertnes

Nye spillere signert

Vi er glade for å kunne presentere to nye spillere som er klare for Tertnes for kommende sesong, Katarina Bjørnskau Berens og Hermine Motzfeldt Auberg.

Katarina Viktoria Bjørnskau Berens
Vi har nå signert avtale med Katarina Viktoria Bjørnskau Berens, 20 år gammel linjespiller som de siste sesongene har spilt i Stabæk. Katarina er en spiller Tore Johannessen kjenner godt fra aldersbestemte landslag, der hun også har spilt sammen med Kjerstin Boge Solås og de andre spillerne våre fra 96- og 97-årgangene.

Katarina sier dette om klubbskiftet:
– Jeg valgte Tertnes fordi jeg tror det er en klubb hvor jeg kan utvikle meg positivt videre som håndballspiller. Det er en klubb med ambisjoner og som spiller morsom håndball. I tillegg har jeg gode erfaringer med Tore som trener, og spillergruppa virker som en fin gjeng. Jeg gleder meg masse til nye utfordringer i Tertnes.

Hermine Motzfeldt Auberg
Vi har også signert avtale med 19 år gamle Hermine Motzfeldt Auberg, bak-/kantspiller fra Sarpsborg. Også Hermine har erfaring fra aldersbestemte landslag og i april var hun på besøk og fikk trene med Tertnes-jentene.

Hermine forteller selv:
– Jeg kommer fra Sarpsborg og jeg har spilt for denne klubben siden jeg var 5 år. Tertnes blir med det mitt første klubbytte. Jeg har også spilt 39 juniorlandslagskamper og deltatt i VM og EYOF. Å spille for Tertnes er noe jeg gleder meg masse til. Det blir et høyere nivå enn det jeg er vant til, og gleder meg veldig til å komme i gang og bli kjent med jentene og byen.

Vi er overbeviste om at både Katarina og Hermine vil bli gode tilvekster til laget vårt, og vi gleder oss til å ønske de velkommen til Tertnes!

Foto: Tertnes og Stabæk