Hilsen fra Celine – Tertnes

Hilsen fra Celine

Som kjent reiser vår kaptein Celine Sivertsen snart til Danmark for å spille håndball på heltid i Rander HK. Her kommer en hilsen fra Celine.

Så var det min tur til å takke for meg for denne gang. Jeg er så glad for at jeg for fire år siden fikk muligheten til å bli en del av denne fantastiske klubben. Det å få møte så mange artige, treningsvillige og dyktige jenter, og ikke minst få tilbringe hver eneste dag sammen med dem er et privilegium. Vi har tilbragt x antall treningstimer sammen fylt med dyp konsentrasjon, glede, stå-på vilje, frustrasjon, sinne, latter, svette, tårer og kjærlighet. En haug med timer jeg aldri ville byttet ut med noe annet. Dere er helt awesome, jenter, og jeg kommer til å savne dere masse!

Jeg er dypt imponert over hva Tertnes får til som klubb. De har ikke hatt de beste forutsetningene økonomisk, men likevel presterer klubben år etter år, mye takket være Tore og Jarle. Dere står på og holder ut med den rare gjengen som vi er, dere sprer kunnskap, motivasjon, morsomheter og noen ganger ikke fullt så morsomheter. Dere legger opp til at vi får utvikle oss, prøve og feile, prestere og ta nye steg hver eneste dag i hallen, og jeg er supertakknemlig for den utviklingen dere har vært med på å gi meg.

Jeg vil også rette en stor takk til den fantastiske gjengen som bidrar til alt annet rundt klubben; Marit, Bente, Rolf og den fantastiske dugnadsgjengen vår. Dere stiller opp for å gjøre alt i stand til oss, møter oss alltid med fantastiske smil og heiaord, dere er gull verdt!

Og sist, men ikke minst, tusen takk til alle dere som kommer på kamp og følger med oss! Dere heier på oss gjennom tykt og tynt, og gjør det artig å spille håndball i Haukelandshallen, uten dere hadde ikke håndballen vært det samme.

Nå drar jeg videre til Danmark, takk for denne gang Tertnes – vi sees snart igjen! 🙂

Store klemmer fra Celine

Foto: John Vint