Sesongens første treningskamp

I det som ble sesongen første ordentlige treningskamp møtte vi Fana i Haukelandshallen.

Fra trenerteamet har vi fått følgende rapport fra kampen:
Vi stiller i dag uten Kristin Nørstebø og Benedicte Nesdal som begge er ute med skader. I tillegg er Rikke Øyerhamn i VM i Polen med ungdomslandslaget.

Vi hadde fokus på forsvar og oppstart til kontra i forkant av kampen. Med Kjerstin tilbake etter skade, er det også viktig at hun får relasjoner med de andre som blir brukt i midtforsvaret.

Vi starter aggressivt og lager mye brudd i Fana sitt spill. Stor bevegelse og kanter som går over soner gjør at vi har kontroll bak, og går rett i en 10-2 ledelse etter 15 min. Forsvaret sitter og ankomstene skaper ofte overtall. Marie står i tillegg bra i mål i hele omgangen. Vi bytter mye i første omgang og alle som kommer inn, bidrar med samme intensitet og aggressivitet. Vi leder 16-5 til pause.

I 2. omgang fortsetter det gode forsvarsspillet, men i angrep begynner vi å rote litt. Da blir det noen kontringer i mot som vi gjerne skulle vært foruten. Det blir også noen utvisninger som gjør at Fana kommer litt lettere til på kant og linje. Vi fortsetter å rullere på laget og alle bidrar til at vi kontrollerer kampen også i 2. omgang.

Josefine gjør en solid 2. omgang i mål og har flere gode redninger. Kjekt også å se at relasjonene med de nye begynner å sitte. Gode innspill til Katarina på linjen omsettes til scoringer. og Hermine er lur og god, både i angrep og forsvar. Selv om vi slurver litt mot slutten, vinner vi komfortabelt 23-15 i sesongens første treningskamp, og vi ser mye bra å bygge videre på inn mot Skjærgårdslekene til helgen.