Oppsummering Lerøy Elitecup – Tertnes

Oppsummering Lerøy Elitecup

Siste kamp i Lerøy Elitecup endte med seier 25-18 over Fana, slik at Tertnes gikk ubeseiret gjennom helgen. Men kampene i denne turneringen var først og fremst trening, ikke minst med tanke på å spille inn de nye spillerne, og når trenerteamet nå har gjort sine vurderinger av kampene, oppsummerer de slik:

Lerøy Elitecup var en nyttig gjennomkjøring for oss, der vi ser en fin utvikling fra Skjærgårdslekene helgen før. De nye spillerne blir mer og mer trygge på sin plass og sin rolle i laget, og vi fremstår mer stabile i spillet enn for bare et par uker siden. Spesielt i forsvarsspillet har det vært mye å glede seg over denne helgen.

Fremover mangler vi fortsatt litt på å fremstå som vi ønsker selv. Men alt i alt er vi fornøyde med mye av det vi gjør denne helgen, og med fokus på utvikling av spillet og samhandling de tre ukene frem til seriestart, vil det se enda bedre ut når vi starter med hjemmekamp mot Molde 12. september.

Foto: Einar Kvalheim