Bodil på tur – Tertnes

Bodil på tur

Mens de andre Tertnesjentene nå gjøre seg klare for en ny sesong i Eliteserien, har lynvingen Bodil Sørheim tatt seg en pause fra topphåndballen, og befinner seg nå på andre siden av kloden, nærmere bestemt i Sydney, Australia.

Bodil studerer psykologi, et tøft studie ved siden av håndballsatsingen. Men da muligheten for å ta et semester i Australia bød seg, bestemte Bodil seg for å benytte seg av dette, og hun har derfor pause fra topphåndballen i et halvår.

Her kommer en liten hilsen fra Bodil:

– Jeg skal tilbringe min første del av sesongen i Sydney hvor jeg fortsetter med psykologistudiene. Dette vil forhåpentligvis føre til at jeg blir bedre i engelsk, får noen unike opplevelser og ikke minst at jeg utvikler meg fysisk. Jeg deltar for eksempel på “die hard” timer (navnet sier sitt) på treningssenteret her, og skal senere løpe et fysisk krevende løp med ulike hinder.

Jeg gleder meg til å komme tilbake etter jul for å spille med de kjekkeste jentene jeg vet om. Jeg vil også trekke frem den fine dugnadsgjengen, publikum og alle andre som bidrar til at vi sammen kan prestere best mulig! Snakkes i Haukelandshallen på nyåret! 🙂