Kjøp sesongkort nå – Tertnes

Kjøp sesongkort nå

Med kun fire dager igjen til seriestart, er det på tide å kjøpe årets sesongkort sånn at det kan benyttes allerede på første kamp. Med på kjøpet får du kaffekrus og Tertnes-skjerf!

Nytt av året er at vi har sesongkort for både voksen, honnør/student og barn (under 16 år).

SESONGKORT VOKSEN KR 1 200
Sesongkortet gir fri adgang for en voksen til våre serie- og sluttspillkamper (ikke NM-kamper). Inkludert i prisen er kaffekopp som gir gratis påfyll av kaffe på alle våre hjemmekamper i Haukelandshallen, samt Tertnes-skjerf.

SESONGKORT HONNØR/STUDENT KR 750
Sesongkortet gir fri adgang for en person (honnør eller student) til våre serie- og sluttspillkamper (ikke NM-kamper). Inkludert i prisen er kaffekopp som gir gratis påfyll av kaffe på alle våre hjemmekamper i Haukelandshallen, samt Tertnes-skjerf

SESONGKORT BARN KR 400
Sesongkortet gir fri adgang for ett barn (under 16 år) til våre serie- og sluttspillkamper (gjelder ikke NM-kamper). Inkludert i prisen er Tertnes-skjerf.

Sesongkortene kan kjøpes i billettluken ifm. kamp, men det enkleste er å kjøpe det på forhånd på Ticketco. Mot fremvisning av kvittering (på telefonen eller på utskrift) får du utdelt sesongkort mm. i billettluken.

Prisene for billetter pr. kamp er uendret fra forrige sesong:
Voksen kr 150 (kr 120 ved kjøp på Ticketco innen 90 minutter før kampstart)
Honnør/student kr 100 (kr 75 ved kjøp på Ticketco innen 90 minutter før kampstart)
Barn kr 50 (samme pris på ved kjøp på Ticketco og i billettluken i hallen)