Hilsen fra årets kaptein – Tertnes

Hilsen fra årets kaptein

Her kommer en hilsen fra årets kaptein, Vilde Ingeborg Johansen, som gleder seg til en ny sesong i Tertnes-drakten, og som håper at energien og vinnerviljen i årets spillerstall vil smitte over på hjemmepublikummet vårt.

Da var vi endelig i gang!

Nå er vi så klare for å begynne med sesongen 2018/2019! Siden slutten av juli har vi løpt intervaller, trent styrke, spilt treningskamper i Tønsberg og her i Bergen, og gjort alt vi kan for å være best mulig rustet til å gå høstsesongen i møte. Jeg vet jeg snakker på vegne av alle jentene når jeg sier at vi har høye forventninger til oss selv i år. Og det håper jeg dere også har! Vi skal lage skikkelig gåsehudstemning i Haukelandshallen fra det smeller mot Molde 12. september.

I år blir vi enda tøffere i duellene, vi løper enda fortere og vi spiller enda raskere håndball. Og vi håper dere vil være med å lage en hjemmebane som alle motstanderne frykter. For det er ingenting som er så gøy som å spille for en haug med gærne bergensere. Med fulle tribuner skapes det en fantastisk ramme rundt kampene, og dette er med på å styrke og løfte oss på banen slik at vi vil sørge for å gjøre vårt beste for laget og for dere. Gleder meg til å se dere i hallen!

HEIA TERTNES!

Med hilsen fra Vilde Ingeborg

Foto: John Vint