Målet er medalje – Tertnes

Målet er medalje

Endelig kan vi ønske vårt publikum, samarbeidspartnere og støttespillere hjertelig velkommen til en ny sesong med Tertnes i Eliteserien!

I dag åpner vi hjemme mot Molde. Det er alltid spennende med første kamp, og i år har vi fem nye spillere som vi gleder oss til å se i aksjon sammen med resten av laget. Målsettingen er klar; vi ønsker oss medalje, og selv om det er tøft å holde koken gjennom en lang sesong, mener vi at vi i år er gode nok til å havne blant topp 3.

Angående Molde er det først og fremst knyttet spenning til den profilerte danske treneren Helle Thomsen, som har hatt sukess som hovedtrener for det nederlandske damelandslaget. Selv mener vi at vi har et lag med jevnt over bedre kvaliteter enn Molde, men det gjenstår å se om det blir en Thomsen-effekt allerede i første seriekamp for romsdalingene. I Bergen skal de uansett få noe å bryne seg på!

Les også hva trener Tore Johannessen og kaptein Vilde Ingeborg Johansen tenker om seriestarten og den kommende sesongen.

Sesongkort
Sesongkort kan kjøpes enten på Ticketco eller i billettluken ifm. kamp. Prisen er uendret fra i fjor; 1200 kr for voksen, og i tillegg er det egne priser for honnør, student og barn. For de som allerede har kjøpt sesongkort, eller har avtale om sesongkort gjennom sponsorsamarbeid, blir også disse kortene delt ut i billettluken.

Enkeltbilletter kjøpes billigst på nett forutsatt kjøp innen 90 minutter før kampstart.

Velkommen i hallen til dere alle (kampstart kl. 18:00), men skulle du ikke ha anledning til å ta turen, kan også kampen følges på HandballTV.com med sendestart kl. 17:50. Dagens kampsponsor er vår skoleverandør Mizuno, #verdensbestehåndballsko.

Foto: John Vint