To poeng i serieåpningen – Tertnes

To poeng i serieåpningen

Det var et svært tent Tertnes-lag, lysten på seier i åpningskampen, som tok i mot Molde i Haukelandshallen onsdag kveld.

Og etter å ha tapt mot Molde i de to foregående møtene i Haukelandshallen, ble det endelig seier på tredje forsøk.

Dog var det Molde som startet kampen best, og bortelaget var i føringen med et og to mål de første 10 minuttene. Men derifra og ut overtar Tertnes, og etter en tildels forrykkende periode i 1. omgang, der Tertnes til tider løper fra Molde til stor glede for et stort og entusiastisk hjemmepublikum, går lagene til pause med 5-måls ledelse til hjemmelaget.

I annen omgang fortsetter Tertnes å ha kontroll på kampen, og selv om det blir gjort endel feil og ledelsen etter halvspilt omgang er redusert til to mål, tar Tertnes igjen grep om kampen og er sterkest i slutttminuttene, slik at kampen til slutt ender 27-22 til Tertnes.

Svært gledelig var det å se Kjerstin Boge Solås på banen igjen, og selv om spilletiden i angrep fortsatt er noe begrenset og vil være det enda noen måneder, får hun utfolde seg i forsvarsspillet, og i kampen mot Molde var hun helt suveren.

Thea Stankiewicz ble kåret til banens beste, og Julie Lygren ble kampens toppscorer med 8 mål. Antall tilskuere var 1010; dette er mer enn i noen kamp i fjor, og vi håper og tror at åpningskampen ga mersmak slik at vi kan ta noen steg også på publikumsstatistikken. Så takk til alle dere som kom, og velkommen tilbake!

Neste hjemmekamp blir mot Gjerpen i felles kamparrangement med FyllingenBergen søndag 23. september kl. 16:00. Denne kampen blir spilt i Fana Arena, mens neste seriekamp i Haukelandshallen er mot Vipers onsdag 17. oktober.

Tertnes – Molde 27–22 (15–10)