Byåsen motstander i første bortekamp – Tertnes

Byåsen motstander i første bortekamp

Mens vi her hjemme gjør forberedelser til dobbel hjemmekamp med FyllingenBergen i Fana Arena på søndag, reiser Tertnes-jentene til Trondheim for å spille sesongens første bortekamp i Eliteserien.

Motstander er Byåsen, og det er et relativt nytt lag som tar i mot Tertnes i Nidarøhallen onsdag kveld. Byåsen startet sesongen med et syvmålstap hjemme mot Larvik, noe som var veldig skuffende for trønderne utifra forventningene. Byåsen har, i likhet med Tertnes, ambisjoner om medalje, likevel vil nok laget, som mistet mange viktige spillere etter fjorårssesongen og nå skal spille sammen et gruppe med mange nye spillere, bruke litt tid på å komme opp på det nivået de ønsker å være. Forøvrig er tidligere Tertnes-spiller, Caroline Aar Jakobsen, en av de nye Byåsen-spillerne.

Tertnes på sin side har aldri kommet lett til poengene i Trondheim, men vi håper at jentene tar frem igjen det gode, hurtge spillet vi så i perioder mot Molde i serieåpningen. Får vi dette til i lengre perioder av kampen, har vi tro på at det ikke blir i kveld at Byåsen får sin første seier for sesongen.

Kampen ser du på BA+ Norgessporten med sendestart kl. 18:20 (kampstart kl. 18:30).

Foto: Svein Ove Bøe