Topphåndballen i avtale med Amedia – Tertnes

Topphåndballen i avtale med Amedia

Med underskrevet avtale med Amedia i går, vises Byåsen-Tertnes på BA+ i kveld kl. 18:30.

Amedia har nå inngått avtale med Norges Håndballforbund og Norsk Topphåndball. Avtalen betyr at Amedias lokalaviser og Nettavisen trapper opp sin dekning av håndball og nå vil sende håndballens eliteserie for kvinner og menn. I tillegg har Amedia også visningsrett for håndballens nivå to og tre. Les mer om avtalen her.

Dette betyr at seerne må ha digitalt abonnement på Nettavisen eller en av Amedias mange lokalaviser for å få tilgang til å se kampene live. For oss i Bergen vil det være mest naturlig å tegne denne type abonnement hos Bergensavisen, men det er selvsagt mulig å velge en av de andre avisene i Amedia-gruppen, i tillegg til Nettavisen.

For å finne ønsket kamp velger man Norgesporten, som er en portal en finner hos alle nevnte aviser; her vil alle kampene være tilgjengelige. Tertnes’ bortekamp mot Byåsen vises i kveld her fra kl. 18:20.

BA+ har for tiden kampanje på digitalt abonnement:
5 kr i 5 uker uten bindingstid (gjelder kun for nye abonnenter). Dette abonnementet kan deles med opptil 4 andre i egen husstand (tegn abonnement eller les mer her).

Oppsummering, samt annen nyttig informasjon
• TV2 sender «Ukas kamp» på TV2 Sport 2 og Sumo.no.
• Alle de andre eliteseriekampene ser du live på en av Amedias 63 lokalaviser og Nettavisen. For å se kampene live må man ha
abonnement hos Amedia eller Nettavisen.
• Kampene kommer i arkiv på HandballTV.com etter 24 timer (gratis for alle)
• Mange vil kjenne igjen løsningen da den er tilsvarende den som allerede benyttes for mange fotball- og hockeykamper.
Kampene legges også i arkiv i Norgessporten.
• NM-kampene sendes på HandballTV.com (med unntak av evt. TV2-kamper)

Eksempel på lokal side:
Norgessporten på BA+