Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Tertnes Håndball Elites nettsteder, billettsystemer, Facebook-sider, kampanjeverktøy, CRM-systemer og andre steder hvor vi samler inn informasjon om personer. Tertnes Håndball Elite (org. no. 971 349 638) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene www.tertneshandball.no samt de kampanjesider vi lager. Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av Tertnes Håndball Elite. Ta kontakt med klubben for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.

Personopplysninger som behandles
Tertnes Håndball Elite samler ikke inn personopplysninger som personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:
– Firmanavn
– Kontaktperson
– Firmaadresse/fakturaadresse
– Telefonnummer og e-postadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden og hvilke interesser du har for Tertnes Håndball Elite.

Hvordan informasjon innhentes?
Tertnes Håndball Elite samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til informasjon om klubben rettet mot dine interesser for klubben.

Eksempel på skjema:
– Kontaktskjema
– Når man ønsker å prøve et produkt eller tjeneste
– Ved kjøp av produkter, billetter eller tjenester på våre nettsider
– Ved påmelding til konkurranser, håndballskoler o.l.
– Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev o.l på e-post

Formålet med informasjonen som innhentes
– For å kunne gi tilgang informasjon om Tertnes Håndball Elite og våre kamper/aktiviteter
– For å kunne sende relevant informasjon
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?
Informasjon innhentet lagres i vårt CRM-systemer (pt. Ticketco og SuperOffice), vårt marketing automation system som brukes til automatisert markedskommunikasjon.

Hvordan slettes opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte klubben pr. e-post. Du kan også selv slette informasjon gjennom link nederst i de utsendelser vi sender ut.

Utlevering av informasjon til tredjepart?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Tertnes Håndball Elite kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av CMR-løsningene. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Tertnes Håndball Elite.

Rettigheter
Som bruker av Tertnes Håndball Elites produkter og tjenester har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Tertnes Håndball Elite ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon
Telefon: +47 45 10 30 00
E-post: kontor@tertnes.no
Tertnes Håndball Elite, Tertnesveien 24, 5113 Tertnes