Ny hjemmekamp mot Molde – Tertnes

Ny hjemmekamp mot Molde

Tertnes har fått en knallstart på sesongen, med 5 seire på rad og ubeseiret så langt. Neste hinder er Molde i NM 4. runde. Moldenserne slo vi i serieåpningen; dette er dermed det andre møtet mellom lagene på under en måned.

Til tross for seieren i første seriekamp har vi endel å forbedre fra den kampen. Molde har noen tøffe skyttere og linjespiller – disse må vi stå imot i forsvarsspillet. Sist kom Molde til Bergen med et par nye utenlandske spillere som var helt ukjente for oss. Nå kjenner vi spillet deres og er bedre forberedt.

Vi vet at det blir tøft – kun seier er godt nok om vi skal nå målet om NM-finale. Det skal vi klare!

Vi gleder oss til kampen om kvartfinaleplassen, og håper å se deg i Haukelandshallen kl. 18:00! Kampen sees også på HandballTV og BA med sendestart kl. 17:50 (åpen streaming).

NB: Sesongkortene gjelder ikke på NM-kamper, så vi anbefaler å kjøpe billetten på Ticketco innen kl. 16:30.