Tung uke for Tertnes – Tertnes

Tung uke for Tertnes

Med tap i 4. runde før selv cupeventyret var kommet ordentlig i gang, og deretter det første serietapet denne sesongen, ble det en litt tung uke for Tertnesjentene.

Mot Molde i Haukelandshallen tirsdag, som endte med 17-28 til bortelaget, manglet det først og fremst flyt i angrepsspillet, i tillegg florerte de tekniske feilene. I søndagens kamp mot Fredrikstad så vi noe av det samme, selv om de gode periodene var lengre og laget etterhvert skapte mange sjanser. Likevel hadde Fredrikstad føringen gjennom kampen, og selv om det så ut til at Tertnes hadde mulighet for å komme opp i ryggen da det gjensto ca. 10 minutter av kampen, ble det for store rom bakover da Tertnes ble tvunget til å spille offensivt forsvar. Dermed fikk Fredrikstad de nødvendige målene sånn at den store spenningen om hvor seieren skulle havne, uteble.

Mestscorende for Tertnes ble Madeleine Hilby og Vilde Ingeborg Johansen med 4 mål hver, i tillegg ble Madeleine kåret til Tertnes’ beste spiller.

Fredrikstad – Tertnes 24-19 (11-8)