Tertnesjentene mobiliserer – Tertnes

Tertnesjentene mobiliserer

Det er tøft å drive toppidrett og som kjent kreves det store økonomiske ressurser. 2018 har vært et utfordrende år for Tertnes i så måte, og selv om vi er veldig takknemlige for hver og en av de trofaste samarbeidspartnerne vi har, har vi behov for flere støttespillere om vi skal klare kravet om positiv egenkapital ved årsskiftet.

Nå mobiliserer vi for å få med oss alle dere som ønsker at Tertnes fortsatt skal ha et slagkraftig lag i eliteserien, og skape gyldne øyeblikk i Haukelandshallen. Vi har derfor laget noen konsept som gjør det enkelt å støtte:

1. Scoringskontrakt
Tegn scoringskontrakt og betal 1 krone for hvert mål Tertnes scorer i serie og cup (ikke sluttspill) i sesongen 2018/19.
Send mail til kontor@tertnes.no og vi sender deg kontrakten for signering. Faktureres etter siste seriekamp 10. april 2019.

2. Støttemedlem
Bli støttemedlem for 300 kr. Betal til VIPPS 131626 eller bankkonto 3624.09.18158. Merk innbetaling med navn og mailadresse.

I tillegg ønsker vi å se deg på kamp! Kjøper du billett (eller sesongkort) til kampene våre, er du også med å støtte på den måten, og nå nærmer det seg høstens storkamper. Bli med på publikumsfesten!

Tertnes-Vipers onsdag 17. oktober kl. 18:30
Tertnes-Larvik tirsdag 13. november kl. 18:30

Foto: John Vint