Storkamp i vente – Tertnes

Storkamp i vente

Onsdag blir det storkamp i Haukelandshallen når vi tar i mot det som er blitt Eliteseriens nye storlag, Vipers fra Kristiansand. I denne klubben spilte vår egen Kristin Nørstebø sist sesong, og for henne blir det litt ekstra spennende når gamle lagvenninner står på motsatt banehalvdel.

Kristin sier selv til Vipers’ hjemmeside:

– Det blir litt ekstra rart for meg å møte Vipers når jeg kjenner laget og spillerne så godt. Det er alltid litt spesielt å spille mot de lagene man har spilt for tidligere. Det blir en rar kamp for min del.

Men selv om Vipers er den store favoritten i oppgjøret, har ikke Tertnesjentene tenkt å gi seg uten kamp, og fjorårets hjemmeseier mot nettopp Vipers viser at alt er mulig om spillerne våre presterer opp mot sitt beste.

Etter at Amedia har fått rettigheter til å sende de norske eliteseriekampene, er morgendagens kamp tilgjengelig på BAs link på Norgessporten. Kampstart er kl. 18:30, men allerede kl. 18:00 kjører BA i gang premiere på sitt «Håndballforspill» med direktestudio ringside i Haukelandshallen. Absolutt verdt å få med seg om en ikke ha anledning til å ta turen i hallen.

Men håndball er best LIVE, og billettene kjøpes som vanlig enklest og billigst inntil 90 minutter før kampstart på Ticketco.

Foto: John Vint