Imponerte mot Vipers – Tertnes

Imponerte mot Vipers

Storkamp og publikumsfest var måten vi omtalte hjemmekampen mot Vipers på på forhånd. Og jaggu slo ikke begge deler til! For her var det fart og tøffe dueller på begge sider, og spenningen vi håpet på, uteble ikke. Foran et entusiastisk hjemmepublikum fulgte lagene hverandre tett gjennom hele kampen, og til pause sto det 11-11.

Det var Tertnes som kom best i gang etter hvilen, og med to raske scoringer av Hermine Auberg var Tertnes foran 14-12. Men det varte ikke lenge før Vipers var ajour igjen, og etterhvert forbi på 14-15. Og på mange måter var det i denne perioden kampen ble avgjort da Vipers fikk et lite overtak med tre mål foran. Likevel ville ikke Tertnesjentene gi seg, og de kjempet seg tilbake i kampen til ett mål bak (20-21). Men vel 3 minutter før full tid scorer Vipers det siste målet i kampen, og selv om Tertnes kjempet tappert helt inn, blir det til slutt 2 målsseier til gjestene (20-22).

For Tertnes ble det en taktisk godt gjennomført kamp. Målet var å dra ned tempoet, noe en lyktes godt med i store deler av kampen, og Vipers ble hindret i å gjennomføre kontringsspillet som de normalt er så gode på. Selv om det ble noen tekniske feil også i denne kampen, var det langt færre enn det vi har sett tidligere i høst, og dette var også medvirkende til at Vipers ikke fikk så mange gratismuligheter til å kontre. To tette forsvar og to gode keepere gjorde sitt til at dette ble en målfattig kamp.

Selv om en er skuffet over at det ikke ble poeng i en så jevnspilt kamp, vil nok mange si at dette var et hederlig tap og at Tertnesjentene har grunn til å være stolte over prestasjonen. Vi håper at alle dere som så jentene våre enten ringside i hallen, eller foran skjermen hjemme, fikk med seg hvordan de kjempet sammen gjennom hele kampen, og at dere ønsker å følge med laget videre i sesongen. For det fortjener de!

Marie Davidsen ble kåret til banens beste spiller, mens Hermine Auberg ble vår toppscorer med 4 mål.

Ønsker du å vite mer om oppgjøret mot Vipers og høre Tertnes-spillernes egne reaksjoner like etter slutt, har BA bred dekning av kampen med intervjuer, billedserier osv.

Tertnes – Vipers 20-22 (11-11)