Lyspunkt tross nytt tap – Tertnes

Lyspunkt tross nytt tap

Tertnes hadde muligheten til å ta med seg poeng fra bortekampen mot Storhamar i kveld, men uttellingen foran mål var ikke god nok.

Kampen mellom Tertnes og Storhamar ble på mange måter lik tidligere oppgjør mellom lagene, dvs. jevnt og målfattig. To gode forsvar og to gode keepere bidro sterkt til dette, og det gikk flere minutter før lagene fikk sine første scoringer. Spillemessig fikk Tertnes et lite overtak, men avslutningene var dessverre ikke gode nok og en klarte ikke å utnytte perioden til å dra i fra. Istedet kom Storhamar tilbake, og det var hjemmelaget som gikk til pause med ledelse 9-7.

Dårlig uttelling for begge lag kjennetegnet også starten på 2. omgang. Men mens Storhamar etterhvert klarte å putte flere baller i mål, ble det fortsatt altfor mange bom for Tertnes og hjemmelagets keeper sto frem som kampens store spiller. At Tertnes manglet Thea Stankiewicz som måtte bli hjemme pga. sykdom og Julie Lygren har lagt syk i flere dager og rakk kampen såvidt, hjalp heller ikke på Tertnes’ scoringsstatistikk. Dermed fikk Storhamar en luke som vekslet mellom 4 og 5 mål, og selv om Tertnesjentene ikke ga opp og fortsatte å kjempe, ble en tvunget til et mer offensivt forsvar slik at det ga Storhamar store rom og derfor mulighet til å øke avstanden ytterligere. Resultatet ble til slutt 22-15 til Storhamar.

Det er tungt med et nytt tap nå, men det er mye positivt i kampen som en skal ta med videre. Spesielt er forsvarsspillet veldig bra, og selv om det altså blir for mange bomskudd, er det også mye bra fremover i perioder, og en spiller seg til nok sjanser til å vinne denne kampen. Marie Davidsen blir kåret til vår beste spiller.