OBOS ny støttespiller for Tertnes – Tertnes

OBOS ny støttespiller for Tertnes

OBOS er Norges største boligbyggelag og boligforvalter, en av Nordens største boligbyggere og et samvirkeforetak som er eid av medlemmene. Tertnes har inngått avtale med OBOS, og OBOS-logoen kan du nå se på både Tertnesjentenes spilledrakter, samt på spilleshortsene.

OBOS støtter en lang rekke små og store idrettslag, kulturinstitusjoner, humanitære organisasjoner og tiltak over store deler av landet. Mest kjent er nok engasjementet i norsk fotball, med Obosligaen (menn 1. divisjon), samt støtte til kvinnenes toppserie i fotball, men OBOS er også en betydelig støttespiller til norsk håndball. Vi i Tertnes Håndball Elite er glad for å nå være blant de utvalgte tiltakene som OBOS støtter.

Kjetil Solevåg Pedersen, leder av Medlemsservice i OBOS Region Stor-Bergen, sier dette om samarbeidet med Tertnes:
OBOS er stolt over å bidra til at Tertnes Håndball Elite kan spille håndball på øverste nivå i Norge, og at de kan fortsette arbeidet med å rekruttere nye ungdommer til det fine håndballmiljøet klubben har her i Bergen.

Melder du deg inn i OBOS nå, spanderer OBOS kontingenten ut året, og du betaler kun 300 kr ved innmelding. Meld deg inn her!

Foto: John Vint