Tina uttatt til rekruttlandslaget – Tertnes

Tina uttatt til rekruttlandslaget

Tina Abdulla får anerkjennelse for fin fremgang i høst, og slår nå følge med Vilde Ingeborg Johansen til neste samling med rekruttlandslaget.

Etter at Bodil Sørheim har hatt studiepermisjon siden juli og fortsatt oppholder seg i Australia, har det falt mye ansvar på Tina som eneste rene høyrekant. Tina har tatt ansvaret på alvor, og spesielt defensivt har Tina tatt store steg i høst.

Fra før står Tina oppført med 30 offisielle juniorlandslagskamper. Sammen med Vilde drar hun nå til rekruttlandslagets samling som starter i Oslo mandag 19. november.

I tillegg til treninger, skal det spilles treningskamper mot Kina på onsdag 21. november og Island torsdag 22. november. Vi synes det er stas med to Tertnesjenter på samling, og ønsker Vilde og Tina lykke til!

Foto: John Vint