Skrim i siste bortekamp i 2018 – Tertnes

Skrim i siste bortekamp i 2018

Pga. landslagets egen turnering, Møbelringen Cup, som er like rundt hjørnet, og deretter EM i Frankrike, tar Eliteserien nå pause frem til januar. Men først skal Tertnes spille mot Skrim i Kongsberghallen i ettermiddag.

Etter å ha spilte sine to beste kamper i høstsesongen mot topplagene Vipers og Larvik, og underprestert mot antatt dårligere motstandere som Fredrikstad og Oppsal, var det en heltent gjeng Tertnes-spillere som satte seg på flyet østover i morges. Spillerne ønsker å vise at prestasjonen mot Larvik ikke var en tilfeldighet, og at det er dette nivået en ønsker å ligge på, uansett motstander. Vi krysser fingrene for at gode forberedelser bidrar til en solid kamp mot Skrim i dag og at poengene blir med hjem til Bergen.

Kampen kan følges på BA – Norgessporten (kampstart kl. 17:00).