Nye tematreninger – Tertnes

Nye tematreninger

Runden med tematreninger fortsetter, og sist uke var det to nye lag fra Nordre Fjell som fikk besøk, i tillegg til to treningsgrupper på Tysnes.

Det var Julie og Thea som besøkte Tysnes, der de først trente J10 og J11, og senere J12 og J15. Mellom de to øktene var det tid for mat & prat, dvs. prat med spillerne, autografer og selfies, mens det ble servert fiskeburgere fra Lerøy. Julie og Thea ble tatt godt i mot, og de ble intervjuet av Tysnesbladet som var tilstede og dekket aktiviteten (abonnementssak).

For Tertnes er det viktig å være synlig i regionen, og det gjelder også i klubbene som ligger litt utenfor Bergen. Det kreves litt mer planlegging med lengre reisevei til disse klubbesøkene, men det meste lar seg løse, og kan et besøk av Tertnes-spillere motivere og være til inspirasjon i det daglig treningsarbeidet, har vi oppnådd målet vårt med aktiviteten.

Om det fortsatt er klubber som ønsker å få besøk, kontakt oss gjerne på mail kontor@tertnes.no. Kanskje kan det bli vanskelig å nå flere enn de vi allerede har planlagt før jul, men det går an å gjennomføre flere tematreningener etter nyttår.

Les mer om opplegget og priser her: