Det var Julie og Thea som besøkte Tysnes, der de først trente J10 og J11, og senere J12 og J15. Mellom de to øktene var det tid for mat & prat, dvs. prat med spillerne, autografer og selfies, mens det ble servert fiskeburgere fra Lerøy. Julie og Thea ble tatt godt i mot, og de ble intervjuet av Tysnesbladet som var tilstede og dekket aktiviteten (abonnementssak).

For Tertnes er det viktig å være synlig i regionen, og det gjelder også i klubbene som ligger litt utenfor Bergen. Det kreves litt mer planlegging med lengre reisevei til disse klubbesøkene, men det meste lar seg løse, og kan et besøk av Tertnes-spillere motivere og være til inspirasjon i det daglig treningsarbeidet, har vi oppnådd målet vårt med aktiviteten.

Om det fortsatt er klubber som ønsker å få besøk, kontakt oss gjerne på mail kontor@tertnes.no. Kanskje kan det bli vanskelig å nå flere enn de vi allerede har planlagt før jul, men det går an å gjennomføre flere tematreningener etter nyttår.

Les mer om opplegget og priser her: