Oppsummering av høstens prestasjoner – Tertnes

Oppsummering av høstens prestasjoner

Etter flere uker med spillepause, og enda noen uker før vi er i gang igjen, har Tore Johannessen oppsummert sesongen for Tertnesjentene så langt.

Vi er nå midt i den årlige julepausen, med nesten to måneder uten kamper. Hovedfokus er på den fysiske treningen og forberede oss best mulig til siste del av sesongen, med sluttspill langt ut i mai.

Innledningen på seriespillet har vært av variabel kvalitet for oss. Vi startet med tre seire mot Molde, Byåsen og Gjerpen, før en periode med fire strake tap. Medaljeambisjonene våre lever likevel videre etter en solid avslutning på høstsesongen. I storseirene hjemme mot Larvik (28-15) og borte mot Skrim (44-23) fikk vi vist oss frem for publikum slik vi ønsker. Tøft og kontant forsvarsspill kombinert med høyt tempo og presisjon i det offensive er en god beskrivelse av den siste perioden, både i kamp og på trening. Det har også vært av stor betydning at treningsgruppen var fulltallig og skadefri de siste ukene.

Vi knyttet til oss en del nye spillere før denne sesongen, mange spennende typer som mer og mer finner sin trygge rolle i laget. Vi fikk tidlig en god følelse i forsvarsspillet allerede i de første kampene, med mye energi og god samhandling. I det offensive spillet har det tatt litt lengre tid, men jentene har jobbet hardt og konsentrert på trening, og nå begynner det å gi resultater også i kamp.

Etter våre neste to kamper er vi kommet halvveis i sesongen. Først borte mot Rælingen (13. jan.), før det blir et historisk lokaloppgjør mot Fana i Haukelandshallen (16. jan.). Nå skal vi trene godt fremover og få leget alle småskader, så ser vi frem til en spennende vårsesong og lover dere mange fartsfylte kamper med topp håndballunderholdning.

– Tore

Foto: Einar Kvalheim