Fyller vi Haukisen? – Tertnes

Fyller vi Haukisen?

Med vel en uke igjen til det store lokalderbyet mellom Tertnes og Fana, merker vi en økende pågang og interesse for kampen. Vi i Tertnes ønsker å gjøre dette til en håndballfest for hele Bergen, og målet vårt er å fylle hallen med entusiastiske supportere fra begge klubber.

Kampen spilles i Haukelandshallen onsdag 16. januar kl. 18:30. Det vil som vanlig være mulig å kjøpe billetter i hallen, men mer enn noen gang oppfordrer vi til at billettene blir forhåndskjøpt på Ticketco. Da unngår du billettlukekø, i tillegg sparer du penger (forutsatt kjøp innen 90 minutter før kampstart), og du kan gå direkte til billettkontrollen ved inngang til selve hallen.

For sesongkort og gjestebilletter vil det være eget hentepunkt i vestibylen.

Husk at om du ønsker å være med en av direktebussene fra Åsane, må også denne billetten forhåndskjøpes på Ticketco (kun kr 30 for t/r-billett).