Bortekamp mot Rælingen – Tertnes

Bortekamp mot Rælingen

Mens Tertnes-organisasjonen planlegger og forbereder lokaloppgjøret mot Fana på onsdag, har trenerteam og spillere fullt fokus på kampen som kommer først, nemlig bortekampen mot Rælingen førstkommende søndag.,

Så langt i sesongen ligger Rælingen på sisteplass på tabellen. Romerikslaget har 4 poeng, i likhet med de to lagene på plassene foran, Gjerpen og Skrim. Poengene Rælingen har tatt har vært i to uavgjort-kamper mot Molde og Byåsen, i tillegg har de en seier mot Fredrikstad.

Trener for Rælingen er en gammel kjenning, nemlig bergenseren Daniel Birkelund, som blant annet har vært trener i flere klubber i vår region, herrelaget Falk Horten og polske Klubu Uczelnianego AZS Politechniki Koszalińskiej. På et tidspunkt var han også endel av trenerteamet i Tertnes. På Rælingens hjemmeside forteller Birkelund at Rælingens mål er å sanke nok poeng slik at fortsatt spill i eliteserien blir en realitet, og sier videre at de har hatt en god arbeidsperiode, at de har fått trent godt og at de mener å ha tatt steg videre som lag. Om kampen mot våre jenter mener Birkelund at X-faktoren er at det er 2 måneder siden siste kamp for begge lag.

Alt annet enn to poeng mot Rælingen vil være en skuffelse for Tertnesjentene, dog har årets sesong vist seg å gi endel overrraskende resultat for flere av lagene. Men vi håper at søndagens kamp vil bidra til å gi Tertnesjentene en god start på 2019.