Målet er 2000! – Tertnes

Målet er 2000!

Onsdagens kamp mot Fana nærmer seg med stormskritt, og det merkes på billettsalget! For øyeblikket er det ute over 1000 billetter og vi kjenner at målet vårt om 2000 tilskuere er innen rekkevidde og vel så det!

Og alle som kommer i hallen i morgen skal få merke at vi byr opp til fest! Det blir musikk, flagg, trommer og lyskastere, og kapasiteten i kioskene er doblet sånn at vi skal være klare til å ta i mot alle sultne tilskuere. Fra Åsane kjører Åsane Turbuss direktebusser til Haukelandshallen, og supportergjenger har øvd inn nye heiarop. At også Fana-tilhengerne mobiliserer, er bare gøy; vi håper at det blir vennskapelig fight mellom supporterne på tribunen, men vi skal sørge for at Fana-folket får merke at de er på bortebane! 🙂

Men mens mange i begge klubber og ellers i håndball-Bergen er opptatt av at dette er en spesiell kamp, er Tore Johannessen helt klar på at dette er en helt vanlig seriekamp for Tertnes.

Som Tore sier:
– Jeg har forståelse for at for spillerne med bakgrunn i Fana, og for publikum forøvrig, er dette en kamp som er av spesiell interesse. Men for meg er det viktig at vi gjør de samme grundige forberedelser inn mot kamp som ellers, der spillerne involveres med konkrete mål både for hver enkelt, og for hele laget samlet, og der de taktiske vurderingene kan bli avgjørende. Vi skal tåle å ha favorittstempelet i denne kampen, og vi mener at vi har et bedre lag som skal kunne slå Fana.

Med kampen mot Fana er vi halvspilt i sesongen, og fortsetter med andre halvdel hjemme mot Storhamar onsdag 30. januar. Aller helst vil vi se deg i Haukelandshallen i morgen, mens alternativet er å se kampen på Amedias Norgessporten via BA der det vil være livestudio fra kl. 18:00 (kampstart kl. 18:30)

Foto: Njål Arnar Johansen (arkivfoto fra 27. januar 2016 da vi sist hadde over 2000 tilskuere i Haukelandshallen)