Vi inviterer nemlig alle til å stemme på sin favoritt Tertnes-spiller i kampen, slik at vi sammen kårer Sparebanken Vest-spilleren. Spilleren som får flest stemmer vil bli tildelt kr 5 000 fra Sparebanken Vest, og dette beløpet skal hun gi videre til et veldedig formål eller organisasjon som hun synes fortjener det.

Takket være Sparebanken Vest kan en av spillerne gi sin støtte til noe eller noen som hun mener gjør en viktig jobb i samfunnet, og vi er takknemlige for at vi får denne muligheten til å bidra utover det som er knyttet til vår ordinære håndballaktivitet.

Så gjenstår det å se hvilken spiller som blir stemt frem, og hvilket formål hun velger. Uansett trenger vi hjelp fra dere for å gjennomføre kåringen, og blant de som stemmer vil vi plukke ut en vinner av en signert Tertnes-drakt.

Avstemmingen starter onsdag kl. 20:00 (like etter kampslutt) og du kan stemme helt frem til fredag kl. 20:00.

Sammen gjør vi det bedre!