Stem frem SPV-spilleren – Tertnes

Stem frem SPV-spilleren

I alle kampene våre kåres hvert lags beste spiller av en jury i hallen. Det skjer på banen umiddelbart etter kampslutt, og dette vil også foregå direkte etter Fana-kampen på onsdag. Men denne gangen har vi i tillegg en kåring som alle kan være med på, nemlig kåring av Sparebanken Vest-spilleren.

Vi inviterer nemlig alle til å stemme på sin favoritt Tertnes-spiller i kampen, slik at vi sammen kårer Sparebanken Vest-spilleren. Spilleren som får flest stemmer vil bli tildelt kr 5 000 fra Sparebanken Vest, og dette beløpet skal hun gi videre til et veldedig formål eller organisasjon som hun synes fortjener det.

Takket være Sparebanken Vest kan en av spillerne gi sin støtte til noe eller noen som hun mener gjør en viktig jobb i samfunnet, og vi er takknemlige for at vi får denne muligheten til å bidra utover det som er knyttet til vår ordinære håndballaktivitet.

Så gjenstår det å se hvilken spiller som blir stemt frem, og hvilket formål hun velger. Uansett trenger vi hjelp fra dere for å gjennomføre kåringen, og blant de som stemmer vil vi plukke ut en vinner av en signert Tertnes-drakt.

Avstemmingen starter onsdag kl. 20:00 (like etter kampslutt) og du kan stemme helt frem til fredag kl. 20:00.

Sammen gjør vi det bedre!