Velkommen tilbake til ny kamp – Tertnes

Velkommen tilbake til ny kamp

Etter en magisk kveld med seier over Fana og smått utrolige 2610 tilskuere, fortsetter vi poengjakten for å nå målsettingen om medalje. Nå ønsker vi dere velkommen tilbake til en ny storkamp, og motstander denne gangen er laget på plassen foran oss, nemlig tabelltoer Storhamar.

Hedmarkingene har imponert i høst, men gikk på et overraskende ettmålstap for Molde sist uke. De har et travelt kampprogram, med e-cup kamper hver helg, men de er nok ikke interesserte i flere tap i den hjemlige serien med det første, så Tertnesjentene har en tøff oppgave foran seg. I den første kampen mellom lagene ble det hjemmeseier til Storhamar, men med støtten fra vår nystartede supportergjeng Tertene AKA Tertnes Ultras, og alle dere andre, har vi tro på en ny seier til Tertnes i Haukelandshallen! Sammen med kampsponsor Åsane Byggmesterforretning ønsker vi dere alle hjertelig velkommen tilbake!

Kampen spilles onsdag 30. januar kl. 18:00, og får du ikke sett den i hallen, har du også mulighet å få den med deg på BA – Norgessporten med sendestart kl. 17:50.

Foto: Eirik Hagesæter/Bergensavisen