Ta buss fra Åsane til Haukelandshallen – Tertnes

Ta buss fra Åsane til Haukelandshallen

Vi gjentar suksessen med direktebuss fra Åsane til kamp i Haukelandshallen! Ifm. kampen mot Storhamar på onsdag, stiller Åsane Turbuss igjen med buss og vil denne gangen kjøre en rute fra Støbotn via Tertnes.

Vi ser frem til et spennende oppgjør mellom nr. 2 og nr. 3 på tabellen, og med seier vil Tertnes ha like mange poeng som Storhamar. For å bidra til at det blir enkelt å få med seg kampen i Haukelandshallen, blir det igjen tur/retur direktebuss kjørt av Åsane Turbuss.

Bussen kjører følgende rute:
Fra Støbotn med avgangstid kl. 16:45, via Viddalen og Tertnes til siste påstigningssted Åsane Terminal, før den kjører direkte til Haukelandshallen. Bussen stopper på signal på stoppestedene på strekningen mellom Støbotn og Åsane Terminal. Avgangstid for returbuss fra Haukelandshallen er kl. 19:30, og den kjører samme rute tilbake (ingen stopp før Åsane Terminal).

Billetter til bussene kan KUN forhåndskjøpes på Ticketco (velg Tertnes-Storhamar). Billetten koster kr 30. Her kan også kampbilletter kjøpes.

NB: Det er begrenset antall bussbilletter!