Den 8. mann! – Tertnes

Den 8. mann!

Så har Tertnes endelig fått sin 8. mann, og det i form av en herlig supportergjeng med masser av engasjement og energi. Dette er Tertene AKA Tertnes Ultras!

Har du vært på Tertnes-kamp i det siste har du ikke kunnet unngå å legge merke til de: En stor gjeng med energiske ungdommer som holder det gående med trommer, innøvde heiarop, klapping og veiving av Tertnes-flagg gjennom hele kampen. Dette er vår nye supportergjeng, og med sin smittende energi er det mange av våre øvrige tilskuere som har latt seg rive med.

Vi tok en prat med Halvor Mjøen Berg, som var en av initiativtakerne til Tertene AKA Tertnes Ultras. Halvor forteller dette om engasjementet for Tertnes:

– Vi er en gjeng som kjenner Vilde (Ingeborg Johansen, red. anm.), og selv om Tertnes er en eliteklubb, har vi tenkt at klubben fortjente mer støtte og engasjement på kampene. Vi har derfor rekruttert folk fra ulike miljøer, først og fremst studenter, og har invitert de med i gjengen.

Dette er med på å skape et felleskap for oss, samtidig som at vi føler enda mer tilhørighet til Bergen når vi som innflyttede studenter har et lag å heie på her. Mange av oss er opprinnelig Hødd-supportere, men vi er generelt sportsinteresserte og synes at håndball er kjempegøy. For oss blir det bare kjekkere og kjekkere jo mer vi engasjerer oss i dette. Dessuten er vi opptatte av å lage god stemning for alle som kommer på Tertnes-kampene, og det er veldig gøy at flere blir med på heiingen.

Vi har fått mange gode tilbakemeldinger, og vi håper at enda flere bidrar og heier sammen med oss. Tertnesjentene er rå damer, og de fortjener skikkelig støtte fra oss på tribunen! 🙂

Så oppfordringen er altså klar:
Bli med og heie på Tertnesjentene! Høylydt støtte fra tribunen kan være tungen på vektskålen for at en kamp skal vippe i Tertnes sin favør, og kanskje var det akkurat det som skjedde da Tertnes klarte å snu kampen mot Storhamar, med seiersmål i sluttsekundene.