Kjerstin og Tertnes tilbake med eliteseriekamp i Førde – Tertnes

Kjerstin og Tertnes tilbake med eliteseriekamp i Førde

Det er to år siden Tertnes sist spilte hjemmekamp i Førde, og søndag 17. februar skjer det igjen. Denne gangen er det Kongsberg-laget Skrim som sammen med Tertnes tar turen til Førdehuset, og Tertnesjentene gleder seg til å nok en gang få vise seg frem for publikummet i Sunnfjord.

Vi hadde en god opplevelse da vi sist spilte hjemmekamp i Førde, og nå gleder vi oss til å få bli med tilbake til Kjerstin Boge Solås’ hjemdistrikt, og spille foran et forhåpentligvis entusiastisk «hjemmepublikum». På tross av å være nederst på tabellen, overrasket Skrim alle med å slå Larvik for et par uker siden, og med nyansatt trener på plass, har nok selvtilliten økt. Men for Tertnes er det kun seier som teller, og etter tapet mot nettopp Larvik sist, ønsker vi igjen å vise oss frem fra vår beste side.

Tertnes-Skrim starter kl. 18:00, men allerede fra kl. 16:00 kan du se 1. divisjonsoppgjøret mellom Førde og Follo. Billetten kjøper du på Ticketco og den gjelder for begge kampene. Ekstra morsomt blir det for Kjerstin Boge Solås å få spille på hjemmebane, og vi håper at håndballinteresserte sunnfjordinger vil fylle hallen og heie på Kjerstin og de andre Tertnes-jentene.

Bakgrunnen for at det legges en slik kamp til Førdehuset, er først og fremst at Tertnes ønsker å være med og fremme håndballsporten i hele regionen vår. Førde er en klubb som har arbeidet godt i mange år, ikke minst ser vi det med damelaget i 1. divisjon. Når det i tillegg legges eliteseriehåndball til Førde, håper og tror vi at det kan være en stor inspirasjon for de lokale talentene, og vi ønsker at det skal være naturlig for jentene å sette seg mål om å en gang få spille for Tertnes. Når de i tillegg får oppleve distriktets egen Kjerstin Boge Solås i aksjon, må dette være en flott motivasjon for alle som har en drøm om å lykkes på håndballbanen.

I tillegg til eliteseriekamp mot Skrim søndag, blir det også håndballskole i Førdehuset på lørdag, dessuten vil Tertnes-trener Tore Johannessen holde en trenersamling søndag formiddag. Til håndballskolen er det fortsatt ledige plasser, så det er bare å melde seg på. Inkludert i håndballskolebilletten er kampbillett til søndagens arrangement, t-skjorte samt fiskeburger fra Lerøy. Plass på håndballskolen kjøpes også på Ticketco.

Igjen vil vi oppfordre alle håndballinteresserte i trviselsfylket om å finne veien til Førdehuset denne søndagen. Husk at du kan kjøpe blletten på forhånd; da sparer du både tid og penger.

Tertnes-kampen streames som vanlig på Handball-TV.