Avgjørende uker – Tertnes

Avgjørende uker

Vi har noen spennende uker foran oss. Om vel 5 uker spiller vi siste seriekamp mot Vipers, og totalt gjenstår det syv seriekamper som alle kan få betydning for om det blir medaljer til Tertnesjentene denne sesongen.

Årets eliteserie er tettere enn på lenge. Kampen om plassene bak suverene Vipers blir knallhard, og få poeng skiller lagene i toppen. Før onsdagens bortekamp mot Fana er Tertnes kun ett poeng bak 2. plassen.

I år har vi sett at nær sagt alle slår alle, noe som gjør hver kamp spennende for publikum. Her er oversikt over våre gjenværende kamper (hjemmekamper uthevet):
Fana-Tertnes onsdag 6. mars kl. 18:00 (Fana Arena)
Tertnes-Oppsal søndag 10. mars kl. 17:30
Molde-Tertnes søndag 17. mars kl. 18:00
Tertnes-Byåsen onsdag 27. mars kl. 18:30
Gjerpen-Tertnes søndag 31. mars kl. 17:00
Tertnes-Fredrikstad torsdag 4. april kl. 18:00
Vipers-Tertnes onsdag 10. april kl. 18:30

Hver av kampene er viktige for oss for å kunne henge med i medaljestriden og da kan støtten fra hjemmepublikum i Haukelandshallen bli avgjørende. Derfor trenger vi deg på tribunen og vi håper at du vil komme og støtte oss, først i bortekampen mot Fana på onsdag, og deretter i de tre gjenværende hjemmekampene.

Foto: Eirik Hagesæter/BA