Hjemmekamp mot Oppsal – Tertnes

Hjemmekamp mot Oppsal

Med 5 uker og 6 kamper igjen er Tertnes pr. i dag på 5. plass, men vi har lik poengsum som 4. plass og kun ett poeng opp til 2. og 3. plass. Søndag er det klart for ny hjemmekamp, denne gangen mot Oppsal.

Her har vi noe å revansjere etter at vi i en dårlig periode i oktober gikk på et 5-målstap borte mot Oslo-laget. Så på søndag er kun seier godt nok!

NorgesEnergi er kampsponsor for kampen. Gjennom sin Supporterstrøm-avtale gir NorgesEnergi kundene en super strømdeal, i tillegg gis kunden mulighet til å velge Tertnes som sin klubb, slik at NorgesEnergi gir støtte til klubben hvert år kunden blir hos NE. Sjekk tilbudet her!

Kampstart i Haukelandshallen er kl. 17:30, men skulle du ikke komme deg i hallen, vil du likevel kunne følge oss på BA – Direktesport, med sendestart kl. 17:20. Gjennom konkurranse på facebooksiden vår kan du delta i tippekonkurranse om sluttresultatet – vinneren får et gavekort fra Elkjøp gitt av NorgesEnergi.