Thrilleravslutning – Tertnes

Thrilleravslutning

Det ble ettmålsseier og thrilleravslutning da Tertnes møtte Oppsal i Haukelandshallen søndag kveld. Kampen var preget av mye bomskudd og feil, men i det kampen var ferdig, var det en lettet gjeng som kunne juble over to nye poeng!

Tertnes ble hengende etter mesteparten av kampen, men på tross av at uttellingen var dårlig, skal jentene ha ros for at de aldri mistet troen på seier. Selv da Oppsal gikk opp til 4-målsledelse halvveis inn i 2. omgang, ga de ikke opp selv om det ble uttallige angrep uten uttelling. Men omsider kommer utligning til 19-19, og i kampens siste minutt skjer det mye. Først går Tertnes opp i ledelse 20-19, før Oppsal i påfølgende angrep utligner til 20-20. Selv om mange da tror at kampen vil ende uavgjort, får Tertnes en siste mulighet til scoring. 5 sekunder igjen før full tid får Tertnes frikast, og keeper Marie byttes ut til fordel for 7 mot 6-spill. Kjerstin spiller inn til Katarina på strek, som får avsluttet og ballen går i mål rett før sluttsignalet går. En skikkelig thrilleravslutning, to nye poeng og vi er oppe på 3. plass på tabellen. Marie ble kåret til banens beste og Thea ble vår toppscorer med 5 mål.

Vår neste kamp er mot Molde (borte), som tapte med fire mål mot Larvik i kveld.

KAMPFAKTA
Tertnes – Oppsal 21–20 (12–13)
Haukelandshallen, 541 tilskuere
Dommere: Ismet Kvakic og Tommy Andre Eriksen

Tertnes: Marie Davidsen – Thea Stankiewicz 5, Julie Lygren 4, Vilde Ingeborg Johansen 3, Katarina Viktoria Bjørnskau Berens 3, Madeleine Hilby 2, Kjerstin Boge Solås 2, Rikke Larsen Øyerhamn 1, Kristin Nørstebø 1, Bodil Sørheim, Benedicte Frøland Nesdal, Karoline Fantoft, Tina Abdulla, Hermine Auberg.

Toppscorer Oppsal: Eira Aune 6.
Utvisninger: Tertnes: 1 x 2 min. Oppsal: 2 x 2 min.