A-landslaget (LKS) reiser til Frankrike på mandag. Der skal laget delta i Golden League og spille mot Frankrike, Danmark og Romania. Vilde som har 3 A-landskamper fra før, får altså muligheten til å spille mot de regjerende franske EM- og VM-vinnerne på deres hjemmebane. Samlingen varer fra 18.-25. mars.

Slik spilles Norges kamper:
Onsdag 21. mars kl. 18:00 Norge-Danmark. Kampen sendes på TV2 Sport 2 og Sumo
Lørdag 23. mars kl. 16:30 Romania-Norge. Kampen sendes på TV2 Sport 2 og Sumo
Søndag 24. mars kl. 18:15 Frankrike-Norge. Kampen sendes på TV2 og Sumo

Mens A-landslaget reiser til Frankrike, samles de nestbeste jentene med rekruttlandslaget (LKR) i Oslo, og her er Kjerstin og Tina med. Samlingen består av trening og kamper, og blant annet møter de Fredrikstad i treningskamp, ett av lagene Tertnes kjemper mot i kampen om medaljene i årets eliteserie. Samlingen varer fra 20.-24. mars.

I tillegg er Rikke nok en gang tatt ut på juniorlandslaget (LK00) som skal spille turnering, Trofeul Carpati Cup, i Ramnicu Valcea i Romania. Her spiller også u-jentene (LK02) turnering, ledet av Tertnes-trener Tore Johannessen. Samlingen i Romania varer fra 18.-25. mars.

Vi gratulerer alle med uttak, og ønsker lykke til på samlingene med kamper og treninger!