Bortekamp mot Molde – Tertnes

Bortekamp mot Molde

I dag er Tertnesjentene på vei til Molde, der det blir en ny spennende bortekamp i kveld.

Etter at Molde hentet den profilerte danske trenerer Helle Thomsen foran årets sesong, var det knyttet store forventninger til laget. Imidlertid ble det noe skuffende resultater i høstsesongen, men etter nyttår så vi et Molde-lag i klar fremgang. De hentet Byåsen-keeper Tonje Lerstad, og startet 2019 med å sensasjonelt «banke» Vipers med 6 mål, deretter ble det en ny sterk seier mot Storhamar og uavgjortkamp mot Byåsen.

Etter den tid har resultatene variert noe mer, men med eliteseriens toppscorer Ragnhild Valle Dahl i sine rekker, er dette et lag Tertnes uansett må vise seg fra sin beste side for å slå på bortebane.

Kampstart er kl. 18:00, og du ser den på BA – Direktesport med sendestart kl. 17:50.