Josefine klar for 2 nye år i Tertnes – Tertnes

Josefine klar for 2 nye år i Tertnes

Vi er glade for å kunne fortelle at målvakt Josefine Gundersen Lien har signert en ny 2-årskontrakt med Tertnes.

Josefine, som kom fra Fana for 2 år siden, har dannet en solid målvaktsduo sammen med Marie Davidsen, og vi tror hun vil kunne utvikle seg videre og fortsatt ta store steg i klubben. «Josse» er en skikkelig lagspiller som bidrar i spillergruppen både på og utenfor banen, og er en positiv, smilende og utadvendt jente som jobber seriøst med idretten sin.

Selv sier Josefine:
– Jeg trives veldig godt i Tertnes og føler jeg har utviklet meg i riktig retning. Med en fantastisk gjeng med jenter, dugnadsgjeng og andre i og rundt laget er det umulig å ikke signere på nytt. Jeg gleder meg og er klar for å være en del av Tertnes-familien i to sesonger til!

Vi gleder oss sammen med Josefine og ser frem til fortsettelsen!