Elektrisk stemning ga brakseier – Tertnes

Elektrisk stemning ga brakseier

Det var full fyr og elektrisk stemning både på tribunen og på banen for Tertnes, da Byåsen ble satt på plass med sifrene 29-18.

Vi hadde på forhånd invitert til heiagjengkonkurranse, og responsen uteble ikke. Store og små gjenger med spillere i klubbdrakter, utstyrt med bjeller, klappere, flagg og hjemmelagde plakater, fylte opp store deler av tribunen, og parallelt med at Tertnesjentene på banen «gønnet på» direkte fra avkast, satte heiagjengene standarden med det samme.

Vi har sett det før og denne kvelden så vi det igjen: Det engasjementet og den støtten som spillerne opplever fra tribunen, er av stor betydning, og vi er sikre på at det er med å bidra til at Tertnesjentene holder tempoet oppe gjennom hele denne kampen, at de skaper sjanse etter sjanse i angrep, og kanskje viktigst av alt – at det tettes så til de grader igjen i forsvar sånn at det fullstendig tar motet fra frustrerte Byåsen-spillere.

Så her er vår bønn til dere ALLE:
Torsdag 4. april møter vi Fredrikstad i vår siste hjemmekamp, den som ganske sikkert endelig avgjør om det blir medaljer, og da ønsker vi oss enda flere heiagjenger, flagg, liv og leven på tribunen. Det er mer enn 5 år siden TV2 sist overførte en hel kamp fra Haukelandshallen, så at denne kampen blir rundens TV-kamp på TV2 Sport 2, sier noe om viktigheten av resultatet. Men ingen av de ca. 1000 som opplevde kampen og stemningen i hallen i går, vil være i tvil om at håndball er best i hall, og tenk så kult det vil være og vise TV-publikummet i Norge hvilken håndballfest bergenserne kan lage! Derfor setter vi vår lit til alle dere håndballinteresserte: Målet på torsdag er 1500 tilskuere, vil dere hjelpe oss med å klare det??

Ønsker du mer informasjon om kampforløpet mot Byåsen, får du fyldige referat på ba.no og bt.no.

Madeleine Hilby ble toppscorer med 9 mål, derav 8 spillemål, og ble da også fortjent kåret til banens beste.

KAMPFAKTA
TERTNES – BYÅSEN 29-18 (13-9)
Haukelandshallen, 943 tilskuere.
Dommere: Christoffer Fjeldskår og Tim-Nicolai Fjellvang.

Tertnes: Marie Skurtveit Davidsen, Josefine Gundersen Lien – Madeleine Hilby 9 (1), Tina Abdulla 5 (1), Vilde Ingeborg Johansen 3, Kristin Nørstebø 2, Kjerstin Boge Solås 2, Katarina Viktoria Bjørnskau Berens 2, Rikke Larsen Øyerhamn 2, Bodil Sørheim 1, Benedicte Frøland Nesdal 1, Mina Mjærum 1, Hermine Motzfeldt Auberg 1.
Toppscorer Byåsen: Anna Kallestad 4.

Utvisninger: 2×2 min Tertnes, 1×2 min Byåsen.

Foto: Einar Kvalheim

Her er noen av de fine heiagjengene som gjorde en fantastisk innsats på denne kampen: