Matchball – Tertnes

Matchball

Torsdag spiller vi om medalje, og gjett om vi er spente! For Tertnesjentene har sesongens store mål vært medalje, og nå er den innen rekkevidde: Vinner vi mot Fredrikstad, er bronsen vår! Men vi møter et godt Fredrikstad-lag, som senest i sist serierunde satte Larvik på plass.

Assistenttrener Jarle Alvær sier dette om det som skal skje på torsdag:

– Først av alt gleder vi oss veldig til kampen. Troppen er skadefri og vi har virkelig noe å revansjere fra sist vi møtte Fredrikstad (bortetap 24-19). Medalje har vært målsetting hele sesongen, og det å få spille en slik viktig kamp på hjemmebane er stort. Vi håper derfor på masse folk i hallen som kan bidra til stor stemning og støtte. Dette vet vi betyr mye for jentene.

I Fredrikstad møter vi et fysisk lag med stor fart i ankomstspillet. Duellspillet vil være nøkkelen bakover og framover skal vi kjøre tempo. Dette betyr at vi kan få en fartsfylt kamp, med den nerven en slik kamp skal ha. Små marginer kan være avgjørende og det er viktig at vi er fokuserte gjennom hele kampen. Men vi er godt forberedt og det er slike kamper vi trener for hver dag.

Kampstart i Haukelandshallen er kl. 19:15, men vær gjerne tidlig ute for å finne en god plass på tribunen. Det er også en fordel å ha kjøpt billetten på Ticketco på forhånd. Også denne gangen kan du delta i tippekonkurranse om sluttresultatet – vinneren får fire billetter til OBOS jubileumskonsert utenfor Grieghallen 6. juni. Billettene er gitt av kampsponsor OBOS.

Sluttspill
Selv om kampen mot Fredrikstad er siste hjemmekamp i seriespillet, skal vi også spille sluttspill. Dette starter allerede etter påske, og alt tyder på at vi starter med hjemmekamp tirsdag 23. april. Men detaljer omkring dette kommer vi tilbake til etter sluttspilltrekningen torsdag 11. april.

Foto: John Vint