Henrikke ny Tertnes-spiller – Tertnes

Henrikke ny Tertnes-spiller

Vi er glade for å presentere Henrikke Hauge Kjølholdt som nykommer blant Tertnesjentene fra kommende sesong! Henrikke kommer fra Fyllingen, og har vært sterkt delaktig til at laget fra Dalen nå har vunnet sin 2. divisjonsavdeling.

Henrikke er en av Fyllingen-spillerne som har hospitert fast med oss det siste året. 18-åringen har også rukket å markere seg med flagget på brystet, og blant annet ble hun kåret til beste høyrekant da Norge tok sølv i U17-EM for to år siden. Totalt har Henrikke 33 yngrelandskamper og hun har scoret 106 landslagsmål.

Henrikke kommenterer:
– Jeg gleder meg masse til å begynne i Tertnes. Etter å ha hospitert i rundt et år, blir det gøy å spille her for fullt. Jeg tror at både spillerne og trenerne i Tertnes kan utvikle meg til en bedre håndballspiller. Jeg trives allerede godt i klubben og gleder med til neste sesong.

Tore Johannessen sier dette om signeringen av Henrikke:
– Henrikke er en veldig spennende høyrekant, som har spisskvaliteter i tempo og kontringsspillet. Gjennom vårt gode samarbeid med Fyllingen har hun trent med oss i Tertnes to økter hver uke denne sesongen. Hennes kvaliteter passer fint inn i vår spillestil, og vi ser frem til å bidra til hennes videre utvikling de neste årene.

Henrikke er en spiller for fremtiden og vi gleder oss til å se henne i Tertnes-drakten de tre neste årene!