Henrikke er en av Fyllingen-spillerne som har hospitert fast med oss det siste året. 18-åringen har også rukket å markere seg med flagget på brystet, og blant annet ble hun kåret til beste høyrekant da Norge tok sølv i U17-EM for to år siden. Totalt har Henrikke 33 yngrelandskamper og hun har scoret 106 landslagsmål.

Henrikke kommenterer:
– Jeg gleder meg masse til å begynne i Tertnes. Etter å ha hospitert i rundt et år, blir det gøy å spille her for fullt. Jeg tror at både spillerne og trenerne i Tertnes kan utvikle meg til en bedre håndballspiller. Jeg trives allerede godt i klubben og gleder med til neste sesong.

Tore Johannessen sier dette om signeringen av Henrikke:
– Henrikke er en veldig spennende høyrekant, som har spisskvaliteter i tempo og kontringsspillet. Gjennom vårt gode samarbeid med Fyllingen har hun trent med oss i Tertnes to økter hver uke denne sesongen. Hennes kvaliteter passer fint inn i vår spillestil, og vi ser frem til å bidra til hennes videre utvikling de neste årene.

Henrikke er en spiller for fremtiden og vi gleder oss til å se henne i Tertnes-drakten de tre neste årene!